Aukioloajat

KukkaKoti - Sampola
 

AVOINNA

 

Ma - Pe

10 - 18

Lauantai

  9 - 15

Sunnuntai

10 - 15

 

TERVETULOA!

 

HUOM. UUSI OSOITE

Kultasepänkatu 4

04250 KERAVA

 

Puh. 0400 - 636911

 

 

 • VERKKOKAUPPA

  20.01.2017 20:22

  VERKKOKAUPPA

  AVATTU !

 • UUSI OSOITE

  28.07.2014 23:29

  KULTASEPÄNKATU 4

  04250 KERAVA

  100 metriä keskustaan

  SAMPOLAN LIIKEKESKUS,
  entinen Handelsbankin konttori
  Keravan teatteritalossa
  Keravan taidemuseo Sinkan takana

Tilaa uutiskirje!

Palvelut

Kuljetuspalvelu

Toimitamme kukat itse pääkaupunkiseudulla kotiovelle asti. Voit tilata kukkatoimituksen myös puhelimitse. Kuljetusmaksu määräytyy etäisyyden perusteella.

*****************************************************************************************************************************************************         

Olemme myös kukkakauppa verkossa ja palvelemme sinua 24 h vuorokaudessa.
Verkkokukka.fi on hyvien ja palvelevien kukkakauppojen muodostama kumppaniverkosto Suomessa. Kukkakauppa, joka kuuluu alueensa parhaimmistoon toimittaa kukkalähetyksesi. Kumppaniemme kukkavalikoima on erinomainen ja kukat aina tuoreita.

****************************************************************************************************************************************************

Kukkavälitys DataFlora
 

KukkaKoti kuuluu DF Kukkavälitysketjuun, jossa on yli 300 DF Kukkakauppiasta Suomessa ja yhteistyökumppaneita on yli 100 maassa.

Suomalaista palvelua
DF kukkavälitys on ensimmäinen kukkavälitysalan yritys, jolle Suomalaisen työn liitto on myöntänyt avainlipun käyttöoikeiden osoituksenalaadukkaasta Suomessa tuotetusta palvelusta ja aidosta käsityöosaamisesta.

DataFlora on joulupukin virallinen kukkavälitys
DataFlora on Joulupukkisäätiön virallinen yhteistyökumppani, jonka vuoksi DataFlora voi käyttää markkinoinnissaan Joulupukin virallinen kukkavälitys-statusta.

                                         

 

*********************************************************************************************************************************************************

 • facebook.com
 • vk.com
 • digg.com
 • delicious.com